Pro nejspolehlivější a nejrychlejší doručení zboží, doporučujeme využít službu GLS. Pokud jste z Prahy, můžete také využít naší výdejny, která funguje bez omezení a je nejrychlejší.

Tea tree oil

Přírodní olej s výraznými antiseptickými a antimykotickými účinky

Tea tree oil se získává z listů keřovitého stromu kajeputu střídavolistého, který pochází z Austrálie. Olej se využívá díky svým antiseptickým a antimykotickým účinkům v medicíně i kosmetice. Většinou je však třeba jej ředit, protože čistý může způsobit podráždění a další nežádoucí reakce.

Proti pupínkům, ale i vším

V případě orální konzumace je tea tree oil toxický, nicméně v nižších koncentracích se využívá zejména v kosmetických produktech určených na mytí pleti. Napomáhá při léčbě mnoha problémů, například v případě lupů, akné, vší, oparů a dalších kožních infekcích. Je účinný i proti zlatému stafylokoku.

S článkem souvisí tyto výrobky:

Clarifying Foam
Hloubkové čištění pórů redukuje projevy akné a snižuje tvorbu mazu. Sáhněte proto po vysoce účinné antibakteriální
100% vegan
Netestováno na zvířatech
660 Kč
Skladem - ihned posíláme
Clarifying Foam (cestovní balení)
Hloubkové čištění pórů redukuje projevy akné a snižuje tvorbu mazu. Sáhněte proto po vysoce účinné antibakteriální
100% vegan
Netestováno na zvířatech
210 Kč
Skladem - ihned posíláme
Proč nakoupit u nás?
  • Doprava zdarma nad 1500 KčDoprava zdarma nad 1500 Kč
  • Netestováno na zvířatechNetestováno na zvířatech
  • 100 % zboží skladem100 % zboží skladem
  • Jsme výhradní distributorJsme výhradní distributor
  • Již 18 let na trhu18Již 18 let na trhu
  • Telefonní linka zdarma - 800 260 002Telefonní linka zdarma - 800 260 002
  • Vzorky zdarma k nákupům nad 1000 KčVzorky zdarma k nákupům nad 1000 Kč
  • Online poradna s reakcí do pár minutOnline poradna s reakcí do pár minut
  • Dárky k nákupu a pravidelné akceDárky k nákupu a pravidelné akce