Kyselina trichloroctová

Chemická sloučenina, která se využívá při kosmetických ošetřeních střední intenzity

Nejčastěji se v kosmetice využívá při chemickém peelingu. Při něm dochází k odstranění svrchní vrstvy pokožky a jejímu nahrazení pokožkou novou.

Různé stupně koncentrace kyseliny trichloroctové ovlivňují hloubku procedury. Obvyklý, středně hloubkový peeling dokáže redukovat jemné vrásky, zlepšit stav kůže poškozené slunečním zářením. Redukuje stařecké skvrny a další formy nadměrné pigmentace, zjemňuje hluboké vrásky na obličeji a v dekoltu a také jemných linek nad horním rtem. Na pleti sjednocuje její barevný tón, rozzařuje ji a dodává obličeji výraznější kontury.

Rekonvalescence po peelingu je nutná

Po aplikaci peelingu s obsahem kyseliny trichloroctové dochází k viditelnému omlazení pleti. Stále se ovšem jedná o proceduru výrazně zasahující do pokožky, proto by ji měl provádět pouze odborně vyškolený personál. Doba rekonvalescence, kdy se odlupuje svrchní vrstva pokožky a je nahrazována novou, se liší podle typu pleti klienta a zejména síle peelingu.

Kromě využití v oblasti obličeje a dekoltu se využívá i pro redukci strií po celém těle, odstranění bradavic a dokonce i permanentního make-upu a tetování.

Proč nakoupit u nás?
  • Doprava zdarma nad 1500 KčDoprava zdarma nad 1500 Kč
  • Netestováno na zvířatechNetestováno na zvířatech
  • 100 % zboží skladem100 % zboží skladem
  • Jsme výhradní distributorJsme výhradní distributor
  • Již 18 let na trhu18Již 18 let na trhu
  • Telefonní linka zdarma - 800 260 002Telefonní linka zdarma - 800 260 002
  • Vzorky zdarma k nákupům nad 1000 KčVzorky zdarma k nákupům nad 1000 Kč
  • Online poradna s reakcí do pár minutOnline poradna s reakcí do pár minut
  • Dárky k nákupu a pravidelné akceDárky k nákupu a pravidelné akce