Kyselina diová

Dikarboxylová kyselina, která se využívá v přípravcích pro akné a hyperpigmentaci

Kyselina diová je organická složka, která se využívá v kosmetických přípravcích na aknózní pleť a přípravcích cílených na redukci hyperpigmentace či tmavých skrvn na pokožce.

V případě pleti s akné redukuje kyselina diová tvorbu mazu a zabíjí bakterie, které akné způsobují a působí protizánětlivě. V případě hyperpigmentace dochází po aplikaci kyseliny diové k redukci produkce melaninu, který v pleti vytváří barvivo. Kromě toho podporuje jeho rovnoměrnou distribuci v pokožce.

Poslední vědecké průzkumy prokázaly, že tato nově derivovaná látka podobná kyselině azelaové dokáže pleť stiženou hyperpigmentací efektivně prozářit a zbavit znaků poškození slunečním zářením.

S článkem souvisí tyto výrobky:

Blemish SOS proti akné
Složení tohoto jedinečného a velmi oblíbeného produktu na redukci akné je nyní vylepšeno o kyselinu diovou,
100% vegan
Netestováno na zvířatech
600 Kč
Skladem - ihned posíláme
Proč nakoupit u nás?
  • Doprava zdarma nad 1500 KčDoprava zdarma nad 1500 Kč
  • Netestováno na zvířatechNetestováno na zvířatech
  • 100 % zboží skladem100 % zboží skladem
  • Jsme výhradní distributorJsme výhradní distributor
  • Již 18 let na trhu18Již 18 let na trhu
  • Telefonní linka zdarma - 800 260 002Telefonní linka zdarma - 800 260 002
  • Vzorky zdarma k nákupům nad 1000 KčVzorky zdarma k nákupům nad 1000 Kč
  • Online poradna s reakcí do pár minutOnline poradna s reakcí do pár minut
  • Dárky k nákupu a pravidelné akceDárky k nákupu a pravidelné akce