Koenzym A

Molekula využívající se v produktech kosmetické péče

Koenzym A vzniká z kyseliny pantotenové a adenozin trifosfátu. Z biologického hlediska se jedná o důležitý koenzym účastnící se syntézy a oxidace mastných kyselin a oxidace pyruvátu v citrátovém cyklu.

Pro hydrataci pleti

Co se týče jeho kosmetického využití, vyživuje a hydratuje pleť, působí také jako rozpuštěč dalších aktivních látek. Koenzym A může mavyšovat produkci kolagenu, a zlepšovat tak zdraví pleti, protože stimuluje aktivitu respiračního řetězce mezi mitochondriemi a volnými mastnými kyselinami v kůži.

Využívá se v široké škále kosmetických produktů, od zubních past, přes tělová mléka či pleťové krémy, anti-agingových produktech až po produky určené pro redukci padání vlasů a podporu jejich růstu.

Proč nakoupit u nás?
  • Doprava zdarma nad 1500 KčDoprava zdarma nad 1500 Kč
  • Netestováno na zvířatechNetestováno na zvířatech
  • 100 % zboží skladem100 % zboží skladem
  • Jsme výhradní distributorJsme výhradní distributor
  • Již 18 let na trhu18Již 18 let na trhu
  • Telefonní linka zdarma - 800 260 002Telefonní linka zdarma - 800 260 002
  • Vzorky zdarma k nákupům nad 1000 KčVzorky zdarma k nákupům nad 1000 Kč
  • Online poradna s reakcí do pár minutOnline poradna s reakcí do pár minut
  • Dárky k nákupu a pravidelné akceDárky k nákupu a pravidelné akce