Habešský olej

Olej pocházející ze semen katránu etiopského

Habešský olej je na poli kosmetiky v současnosti stále oblíbenější, a to díky svým unikátním vlastnostem a účinkům na pleť a vlasy. Pochází ze semen katránu etiopského, brukvovité rostliny, původně pocházející z Etiopské vysočiny a středovýchodní Afriky, jejímž domovem je nyní Středozemí a střední Evropa.

Příjemná hydratace bez mastnoty

Jedinečná molekulární struktura tohoto čirého, lehkého oleje, která se v jiném přírodním oleji nevyskytuje, umožňuje snadnou aplikaci a rozetření oleje bez nepříjemného pocitu mastnoty.

Habešský olej obsahuje řadu esenciálních nenasycených mastných kyselin, bohatý je na kyselinu linolovou a linolenovou. Kyselina linolová je omega-6 mastná kyselina, která stimuluje regeneraci pleti, zatímco kyselina linolenová se řadí k omega-3 mastným kyselinám a působí protizánětlivě, pleť zjemňuje a podporuje buněčnou komunikaci.

Jaké jsou hlavní benefity tohoto oleje?

  • Vysoká hydratace, díky níž podporuje vypnutí a jemnost pleti a redukci vrásek
  • Při aplikaci na pleť utváří účinnou bariéru proti vysychání pleti
  • Unavené pleti dodává lesk a propůjčuje mladistvý vzhled
  • Při aplikaci na vlasy se snadno vstřebává a dodává i suchým vlasům lesk
  • Díky obsahu omega-9 nenasycených mastných kyselin napomáhá vlasům získat zdravý, zářivý vzhled
  • Podporuje ochranu vlasů před vnějšími vlivy a působí proti zacuchávání
Proč nakoupit u nás?
  • Doprava zdarma nad 1500 KčDoprava zdarma nad 1500 Kč
  • Netestováno na zvířatechNetestováno na zvířatech
  • 100 % zboží skladem100 % zboží skladem
  • Jsme výhradní distributorJsme výhradní distributor
  • Již 18 let na trhu18Již 18 let na trhu
  • Telefonní linka zdarma - 800 260 002Telefonní linka zdarma - 800 260 002
  • Vzorky zdarma k nákupům nad 1000 KčVzorky zdarma k nákupům nad 1000 Kč
  • Online poradna s reakcí do pár minutOnline poradna s reakcí do pár minut
  • Dárky k nákupu a pravidelné akceDárky k nákupu a pravidelné akce