Balíček Midnight Miracle

Užijte si dlouhé zimní večery s balíčkem Midnight Miracle. Vaše pleť díky němu získá komplexní noční péči od čištění až po závěrečnou celonoční hydrataci. A až se ráno probudíte, vaše pleť bude jako znovuzrozená – svěží, zpevněná a mladistvě rozzářená.
Celý popis
Prodej toho produktu skončil.

Balíček Midnight Miracle obsahuje čtyři produkty, které vás provedou čtyřmi kroky ideální večerní péče o pleť, plus relaxační dárek.

1. krok: Čištění

Prvním produktem je Cream Cleanse (40 ml), krémový čistič, který pleti poskytuje jemnou exfoliaci díky obsahu kyseliny mandlové, jež vaši pleť zbaví nečistot i make-upu. S obsahem přírodního glycerinu, kakaového másla a oleje ze sladkého pomeranče pleť vyživí, hydratuje a hloubkově pročistí. Po vyčištění je pleť zjemněná, hladká a zářivá. Už žádné pnutí po čištění pleti!

CREAM CLEANSE CREAM CLEANSE Čištění suché či citlivé pleti bývá často komplikované, pleť působí napnutě nebo je podrážděná. CREAM CLEANSE odstraní každodenní nečistoty i make-up šetrně, pleť zklidní díky rostliným saponinům a bambuckému máslu. Hydrataci pleti zajistí kakaové máslo, pomerančový olej a glycerin. Díky novému složení s CREAM CLEANSE nyní snadno odlíčíte i oční okolí. 720 Kč

2. krok: Sérum s retinolem

Druhý produkt z balíčku je nové sérum Retinol 3TR+ Intense (5 ml), vylepšená verze klasického retinolové séra Retinol 3TR obohacená navíc o skvalan a klimbazol, které navyšují účinnost obsaženého vitamínu A, aniž by zvyšovaly riziko podráždění. Retinol 3TR+ Intense jemně obnovuje pokožku a kompletně mění vzhled a pocit z vaší pleti, zatímco spíte. Jemné linky a vrásky jsou dramaticky redukovány, pleť je zářivější, sjednocená a na dotek jemnější než hedvábí.

INTELLIGENT RETINOL 3TR INTELLIGENT RETINOL 3TR Používáte běžný retinol proti vráskám, ale chcete víc? Nastartujte svoji večerní péči o pleť superintenzivním sérem INTELLIGENT RETINOL 3TR s 0,3% vitamínem A, které navíc obsahuje skvalan a klimbazol pro ještě lepší anti-aging efekt. 1 170 Kč

3. krok: Noční oční krém

Co by to bylo za večerní péči bez nočního očního krému? Advanced Night Eye (15 ml) je obohacený o patentovaný Midnight Repair Complex s obsahem silných antioxidantů získaných z extraktů z dragon fruit a aljašské borůvky. Vybrané účinné peptidy zpevňují pleť a redukují vrásky kolem očí, pleť je hydratovaná, regenerovaná a viditelně svěží. Díky hesperidinu a kofeinu se v očním okolí zlepšuje cirkulace a dochází k redukci otoků a tmavých kruhů pod očima. Advanced Night Eye je pro ještě lepší anti-ageing výsledky ideální kombinovat s vitamínem A, například v podobě očního séra s retinolem Retinol Eye TR.

ADVANCED NIGHT EYE ADVANCED NIGHT EYE Unavené oční okolí potřebuje speciální péči, kterou mu dodá ADVANCED NIGHT EYE. Noční oční krém se i přes své nabité složení rychle vstřebává a okamžitě začíná pečovat o jemnou pleť v očním okolí, zatímco vy nabíráte energii během spánku. Připravte se na ranní omlazený vzhled s redukovanými vráskami i otoky a tmavými kruhy pod očima. 1 260 Kč

4. krok: Hydratace pleti až do rána

Závěr péče patří hydrataci s bohatým krémem Advanced Night Restore (50 ml), který bojuje proti viditelným známkám stárnutí a pleť doslova zahrne vláhou. Patentovaný Midnight Repair Complex, který maximalizuje účinek přirozené noční obnovy pleti, zanechává pokožku viditelně mladší a jemnou. Obsažené ceramidy obnovují integritu pleti, posilují ji a hloubkově vyživují. Ráno bude vaše pleť s Advance Night Restore zářit!

Dárek pro vaše krásné sny: Přírodní levandulový polštářek

Zmírněte každodenní stres a napětí díky našemu přírodnímu levandulovému polštářku. S malým polštářkem infusovaným čistou levandulí si užijete maximální relaxaci a podpoříte regeneraci. Levandulové květinové tóny navozují klidnou atmosféru, ideální pro večerní odpočinek.