r-Retinoate Luxe Collection Kit

Luxusní balíček pro nejvýraznější omlazení pleti
Tento luxusní balíček je naprostá bomba! Kombinace 3 ikonicky největších bestsellerů spolu s pleťovým válečkem z drahého kamene v exkluzivní Luxusní kolekci Luxe collection je k dispozici pro ty nejnáročnější nadšence r- Retinoate. Jemné linie a vrásky se postupně zjemňují, oční okolí je projasněné a pokožka je bezchybně rozzářená. Omlazení s vitamínem A nebylo nikdy intenzivnější. Ušetříte přes 2000 Kč a navíc získáte krásný produkt navíc - pleťový váleček z drahého kamene!
Celý popis
100% vegan100% vegan
Prodej toho produktu skončil.

Omlazení s retinyl retinoate

Patentovaná molekula retinyl retinoate od Medik8 je to nejsilnější omlazení, které můžete své pleti dopřát. Vánoční balíček r-Retinoate Luxe Collection obsahuje hned tři ikonické produkty, které tuto skvělou molekulu obsahují.

Vitamín A na ráno: sérum aktivující mládí r-Retinoate (50 ml)

Pro ranní omlazení sáhněte po bílém gelovém séru r-Retinoate (50 ml). Výjimečné je nejen svým omlazujícím účinkem, ale především tím, že jej i s obsaženým vitamínem A můžete používat ráno. Molekula retinyl retinoate je totiž vysoce fotostabilní, na rozdíl od ostatních forem vitamínu A. Krémové sérum r-Retinoate spatřilo světlo světa po osmi letech výzkumu. Jeho revoluční molekula retinyl retinoate je hybridem tradičního retinolu a kyseliny retinové s klinickým účinkem. Ve svém účinku je 8x silnější než tradiční retinol, kdy viditelně redukuje jemné linky a vrásky, zjemňuje hrubou pleť a barevně ji sjednocuje. Složení vedle retinyl retinoate obsahuje také vitamín C pro výraznější stimulaci produkce kolagenu a antioxidační ochranu pleti, zjemňující vitamín E a kyselinu hyaluronovou pro komplexní péči o pleť. Ráno stačí po aplikaci r-Retinoate stačí nanést ochranu před UV paprsky a můžete vyrazit.

Vitamín A pro oční okolí: Oční sérum aktivující mládí r-Retinoate (15 ml)

Také pro oční okolí můžete využít sílu omlazující látky retinyl retinoate, a to v omlazujícím očním séru aktivujícím mládí r-Retinoate (15 ml). To vedle vitamínu A obsahuje další hydratační a omlazující látky, které pleť v jemném očním okolí nabijí energií a viditelně jej omladí. Vitamín E jemné pleti v očním okolí poskytuje antioxidaci a dodává vláhu, stejně jako kyselina hyaluronová. Hesperidin, který se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, zlepšuje krevní cirkulaci a posiluje kapiláry, což má za následek rozjasnění očního okolí. Unaveného vzhledu vás zbaví kofein, která revitalizuje oční okolí a stahuje krevní cévy pod očima.

Nejsilnější produkt proti vráskám od Medik8: Intezivní krém aktivující mládí r-Retinoate (50 ml)

Posledním krokem péče je r-Retinoate Intense (50 ml), intenzivní omlazující krém, který vyhlazuje pleť, odstraňuje vrásky a pleti dodává mladistvý vzhled. r-Retinoate Intense, to je nejsilnější produkt proti vráskám, který kdy Medik8 vyvinul. Nejnovější noční krém britské značky nabízí revoluční směs průlomové molekuly retinyl retinoate a krystalicky stabilizovaného retinaldehydu pro dokonalé omlazení pleti přes noc. Obsažené peptidy prostupují do hlubších vrstev kůže, kam transportují aktivní látky. Ty hluboko v pleti obnovují texturu kůže a viditelně ji omlazují. Účinek je silnější a rychlejší než u běžného vitamínu A. Viditelných výsledků si všimnete již za čtyři týdny. r-Retinoate Intense dodává pleti přes noc energii, aby mohla další den bojovat proti známkám stárnutí. Ráno po probuzení jsou jemné vrásky vyhlazené a pleť září tak jako nikdy. Užijte si jeho sílu i vy!

Pleťový váleček z drahého kamene

Balíček obsahuje luxusní pleťový váleček z drahých kamenů, díky kterému si můžete užít omlazující masáž pleti a dokonale tak korunovat svoji péči o pleť.

Chcete se o jednotlivých produktech dozvědět více?

R-RETINOATE DAY & NIGHT R-RETINOATE DAY & NIGHT Super jemné sérum R-RETINOATE DAY & NIGHT představuje průlom v anti-ageing péči o pleť. Redukuje všechny známky stárnutí pleti - vrásky, povolení pleti, pigmentace a stařecké skvrny. První výsledky jsou viditelné již po 6 týdnech. Užijte si sílu unikátní molekuly retinyl retinoate v tomto denním séru s vitamínem A.  4 470 Kč

R-RETINOATE oční sérum aktivující mládí R-RETINOATE oční sérum aktivující mládí Dopřejte si viditelné omlazení očního okolí již za čtyři týdny díky patentované molekule retinyl retinoate, nejúčinnější formě vitamínu A. Oční sérum R-RETINOATE zpevní pleť a vypne vrásky kolem očí, zredukuje také tmavé kruhy pod očima a otoky. 2 950 Kč

R-RETINOATE INTENSE R-RETINOATE INTENSE Takový účinek proti vráskám tu ještě nebyl! Noční krém R-RETINOATE INTENSE nabízí unikátní kombinaci patentované molekuly retinyl retinoate s retinaldehydem pro maximální omlazení pleti během noci. Působí 8x silněji a 11x rychleji než klasický retinol a pleť navíc hloubkově hydratuje.  6 870 Kč