Nanočástice zlata a kyseliny hyaluronové, které zpevňují pleť a odstraňují vrásky. Seznamte se s kosmetikou Endor

Nanočástice zlata a kyseliny hyaluronové, které zpevňují pleť a odstraňují vrásky. Seznamte se s kosmetikou Endor

Nanočástice jsou prvky o velikosti desetitisíciny tloušťky lidského vlasu. V kosmetických produktech španělské firmy Endor Technologies jsou právě ony příčinou omlazení a zpevnění pleti.

Kyselina hyaluronová je důležitou složkou dermis (škáry). Společně s kolagenem a elastinem propůjčují dermis, a tím pádem celé kůži její strukturu. Buňky kůže produkují samy o sobě kolagen, elastin i kyselinu hyaluronovou, jejich syntéza se však s rostoucím věkem zpomaluje, každoročně zhruba o jedno procento. Výsledkem je úbytek hutnosti dermis, a s tím související vznik viditelných projevů stárnutí pleti. Na ní se začínají objevovat vrásky, její kontury povolují, pleť začíná vypadat unaveně, chybí jí mladistvý jas.

Nanočástice zlata s oligomery kyseliny hyaluronové

Pro omlazení pleti je proto třeba syntézu těchto tří důležitých složek navýšit. Po devíti letech výzkumu v oblasti onkologie a dermatologie, a následném pětiletém vývoji samotných nanočástic španělská firma Endor Technologies představila unikátní zlaté nanočástice, které působí jako vektory, obalené oligomery kyseliny hyaluronové prostřednictvím sirných můstků. Tyto nanočástice v epidermis aktivují receptory genu CD44.

Zlaté nanočástice - EndorVíce kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové

Receptory genu CD44 jsou klíčové pro regeneraci pleti, jejich aktivita je spjatá s produkcí kyseliny hyaluronové, kolagenu a elastinu, látek nezbytných pro obnovu pleti. Vedle toho působí na proliferaci (množení) buněk kůže a reguluje jejich migraci. S pravidelnou aplikací produktů Endor k viditelnému omlazení pleti, zlepšení její hydratace a celkové revitalizaci.

Anti-aging Cream Endor Anti-aging Cream Endor Užijte si ranní rituál nabitý hydratací, díky němuž zvrátíte tok času. Omlazující krém Endor vyživí mastnou a normální pleť, a v průběhu času vypne vrásky a jemné rýhy, zpevní pokožku a obnoví její mladistvý jas. Postarají se o to nanočástice zlata obalené kyselinou hyaluronovou. Jejich účinek stvrzuje nejedna klinická studie – za měsíc až o 56 % méně vrásek a o 26 % lepší hydratace! 1 800 Kč

Účinek potvrzený studiemi

Klinická studie prováděná pod lékařským dohledem dokazuje, že patentovaná technologie nanočástic zlata s oligomery kyseliny hyaluronové významně redukuje vrásky, zjemňuje pleť, a dále také zlepšuje pevnost a hydrataci pokožky v případě anti-aging produktů, jako je omlazující krém nebo omlazující sérum Endor. Krém pro omlazení očního okolí již dokonce získal cenu za nejlepší produkt ve své kategorii v soutěžním klání Beauty Shortlist Awards.

Eye Contour Endor Eye Contour Endor Už nikdy unavený vzhled, jen osvěžené oční okolí bez tmavých kruhů pod očima, a po vráskách kolem očí ani stopa. Sen? Kdepak, krém na omlazení očního okolí Endor. Nedejte už nikdy znát prohýřené noci a znavená rána. Eye Contour s nanočásticemi zlata a nylonovými solemi omladí oční okolí jako nic jiného. Vždyť se také stal absolutním vítězem své kategorie ve výběru editorů kosmetických magazínů. 1 720 Kč

Tělová péče proti celulitidě a pro zeštíhlení

Endor se však nezaměruje pouze na omlazení pleti, své produkty cílí také na celulitidu, nežádoucí tukovou tkáň a vrásky v dekoltu. Stejně jako omlazující oční krém, také krém proti celulitidě byl oceněn za nejlepší produkt ve své kategorii v rámci Beauty Shortlist Awards 2019.

Anti-cellulite Cream Endor Anti-cellulite Cream Endor Získejte krásně zpevněné nohy bez ďolíčků a bez pomerančové kůže díky Krému pro redukci celulitidy Endor. Má klinicky prokázaný účinek – po měsíci používání vás zbaví 22 % celulitidy a vaše nohy budou o viditelně hladší. Není divu, že se stal vítězem své kategorie v elitním výběru editorů kosmetických magazínů. 1 780 Kč

Endor TechnoligiesJak vzniká celulitida?

Celulitida se formuje jako cévní problém v podkoží, kdy dochází k mechanickému napínání vláknitých pásů (sept) podkožním tukem. Ten vystupuje mezi jednotlivými septy, jenž utváří mřížku, a tlačí na dermis nad sebou. Když není dermis dostatečně pevná a hutná, tento tlak tukové tkáně se pak projevuje viditelnými ďolíčky a nerovným povrchem kůže – celulitidou. Krém pro redukci celulitidy Endor a jeho aktivní látky dermis naopak zhutňují. Ta je poté odolnější vůči tomuto tlaku – nedeformuje se a nedochází k viditelným projevům celulitidy.

Doplňkem ke krému proti celulitidě je tělový Zpevňující a zeštíhlující krém. Ten kromě nanočástic zlata s kyselinou hyaluronovou obsahuje také aktivní lipolytické složky, které působí přímo na tukovou tkáň, kterou zeštíhlují a viditelně obnovují kontury kůže.

Firming & Body Shaping Cream Endor Firming & Body Shaping Cream Endor Vyrýsovaný pekáč buchet, svaly na stehnech a vytvarované bicepsy. Makáte v posilovně, ale dřina stále kvůli vrstvičce podkožního tuku není vidět tak, jak byste chtěli? Zpevňující & zeštíhlující krém Endor vám pomůže dosáhnout viditelných výsledků. Nebo vás zbaví madel lásky a špíčků rýsujících se na zádech nad podprsenkou, kterých se prostě cvičením a dietou ne a ne zbavit. Klinické studie potvrzují: ubydou až 2 centimetry během 56 dní. 2 000 Kč

Trio produktů tělové péče uzavírá Krém na krk a dekolt, který je cílený přímo pro omlazení pleti v lokalitě, která mnohdy jako první začíná prozrazovat náš skutečný věk. Vypadejte s kosmetikou Endor s nanočásticemi zlata a kyseliny hyaluronové mladší!

Neck & Decólleté Endor Neck & Decólleté Endor Krk a dekolt bez vrásek a pigmentací, to je to, co chcete. Právě tato oblast, o kterou často nedbáme, prozrazuje totiž nekompromisně náš věk. Krém na krk & dekolt Endor vyhladí vrásky, zpevní kontury pleti a obnoví pružnost kůže na krku díky obsahu nanočástic zlata obalených kyselinou hyaluronovou. SPF 25 ochrání váš dekolt před stařeckými a pigmentovými skvrnami, které opticky zestaršují! 2 000 Kč

S článkem souvisí tyto výrobky:

Eye Contour Endor
Už nikdy unavený vzhled, jen osvěžené oční okolí bez tmavých kruhů pod očima, a po vráskách kolem očí
100% vegan
1 720 Kč
Skladem - ihned posíláme
Starší články:
Antioxidace pleti s copper PCA je ideální proti vráskám a akné
Omlazení pleti6.9.2019

Antioxidace pleti s copper PCA je ideální proti vráskám a akné

Slovo antioxidace pleti se v souvislosti s vráskami objevuje stále častěji. Seznamte se s tím, jak mohou pleť poškodit volné radikály a jak proti jejich negativnímu působení může zakročit aktivní látka copper PCA.

Bobule nejsou jenom chutné. Chrání plet a odstraňují vrásky
Omlazení pleti4.9.2019

Bobule nejsou jenom chutné. Chrání plet a odstraňují vrásky

Kdo si „ujíždí“ na zdravé stravě, určitě si několikrát do týdne dopřává různé druhy bobulí. Ty jsou nabité vitamíny, minerály, antioxidanty a dalšími zdraví prospěšnými látkami, a organismu jen prospívají. Benefity ale přináší i pleti při topické aplikaci.

Alfa-hydroxykyseliny a beta-hydroxykyseliny na pleť. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Omlazení pleti2.9.2019

Alfa-hydroxykyseliny a beta-hydroxykyseliny na pleť. Jaký je mezi nimi rozdíl?

Za zkratkami AHA a BHA se skrývají označení alfa-hydroxykyseliny a beta-hydroxykyseliny. Jedná se o jemné kyseliny podporující mimo jiné exfoliaci pleti. Jsou proto častou a oblíbenou složkou kosmetických produktů.

Jak doručit peptidy do kůže, aby vás zbavily vrásek? Speciálním systémem
Omlazení pleti23.8.2019

Jak doručit peptidy do kůže, aby vás zbavily vrásek? Speciálním systémem

Peptidy jsou v kosmetických produktech poměrně běžnou složkou s mnoha prokázanými účinky na pleť. Problematické bývá však jejich doručení do pleti do místa působení. Protože se jedná o větší molekuly hydrofilního charakteru, pro svoji nejvyšší účinnost potřebují speciální systém doručení, který jim pomůže prostoupit svrchní vrstvou kůže stratum corneum a zajistí to, že jejich efektivitu nesníží jejich omezená penetrace do pleti.

Kyselina hyaluronová: Kůži hydratuje a omlazuje. Pleť šťavnatá a k nakousnutí
Omlazení pleti5.7.2019

Kyselina hyaluronová: Kůži hydratuje a omlazuje. Pleť šťavnatá a k nakousnutí

Kyselina hyaluronová je oblíbeným výplňovým materiálem pro injekční aplikaci. Pleti ale prospěje i při aplikaci topické ve formě kosmetických produktů, jako jsou krémy či séra.