Vánoční balíček Komplexní omlazení s ampulkami Monodermá

Redukce vrásek, dokonalá hydratace a omlazení pleti pro každý věk? To je vánoční balíček Komplexní omlazení, který obsahuje tři typy anti-aging ampulek Monodermá. Při koupi balíčku zaplatíte pouze Monodermá Soy Calcium Supreme a Monodermá Octasin-Age, a Monodermá GR-System v hodnotě 600 Kč dostanete zdarma!
Celý popis
Prodej toho produktu skončil.

Užijte si skvělé 2 + 1 zdarma ve vánočním balíčku Komplexní omlazení, který obsahuje tři typy ampulek pro anti-aging zralejších typů pleti. K Monodermá Soy Calcium Supreme a Monodermá Octasin-Age dostanete zdarma Monodermá GR-System. Díky tomu ušetříte 600 Kč.

Monodermá GR-System

Monodermá GR-System je ideálním anti-agingovým řešením pro pleť zhruba od 35 až 40 let, tedy v období premenopauzy a menopauzy. Obsažený koktejl s GLA RUTINem působí proti poklesu hladiny estrogenu, hydratuje pleť s využitím kyseliny hyaluronové a navíc podporuje zachování mladistvého vzhledu pleti díky tomu, že brání rozkladu kolagenu a elastinu.

Monodermá GR-System působí jak na úrovni dermis, kde podporuje produkci kožních bílkovin kolagenu a elastinu, tak na úrovni epidermis, jež napomáhá hydratovat a obnovuje její ochranný lipidový film.

Monodermá Soy Calcium Supreme

Dopřejte své pleti omlazující sílu krystalů vápníku a Lactobacillu vzniklého z fermentace sóji v Monodermá Soy Calcium Supreme. Účinné především pro pleť starší padesáti let, tyto ampulky snižují kontrakce obličejového mimického svalstva, čímž redukují existující vrásky, a zlepšují soudržnost mezi epidermis a dermis, a tím podporují zpevnění a vypnutí zralé pleti.

O hydrataci a dodání objemu se postará kyselina hyaluronová s nízkou molekulární hmotností, která vstupuje hluboko do pleti a hydratuje všechny její vrstvy.

Monodermá Octasin-Age

Ani v šedesáti nemusí být boj proti vráskám ztracený, a to díky ampulkám Monodermá Octasin-Age. Jejich účinnou látkou jsou parrotiny, látky, které se přirozeně vyskytují v peří exotických papoušků. Výrobce Monodermá je samozřejmě produkuje synteticky, i tak z nich ale vaše pleť může těžit řadu benefitů.

Kyselina nerolová, hlavní molekula ze skupiny parrotinů, působí obdobně jako retinol, nicméně od ní nehrozí podráždění a další potenciálně negativní účinky. Za to však vypíná vrásky, podporuje elasticitu pleti, kterou zjemňuje a vyhlazuje, zlepšuje také strukturu pleti a redukuje její viditelné známky stárnutí.

Monoderma Octasin-Age Monoderma Octasin-Age Myslíte si, že v šedesáti je již boj proti vráskám předem prohraný? Nic není ztraceno! Spolehněte se na ampulky Monoderma Octasin-Age s unikátní kyselinou nerolovou, které se postarají o maximální redukci vrásek a omlazení zralé pleti. false