Velikost balení: 30 ml

LIQUID PEPTIDES - Omlazení s peptidy

Peptidový komplex pro omlazení a hydrataci pleti

Sérum s peptidy LIQUID PEPTIDES proti vráskám omladí vaši pleť. Speciální technologie s 30% koktejlem peptidů se postará o redukci existujících vrásek a navíc zabrání jejich dalšímu formování. Vaše pleť bude jemná a vypnutá jako hedvábí!

Celý popis
100% vegan100% vegan
V těhotenství a při kojeníV těhotenství a při kojení
* Produkt neobsahuje aktivní látky, které by mohly být během těhotenství a při kojení potenciálně rizikové. Přesto doporučujeme používání produktu konzultovat s Vaším ošetřujícím lékařem.
Cena: 1 650 Kč
Skladem - ihned posíláme

Omlazení s peptidy

Peptidy jsou v péči o pleť již klasickou ingrediencí. Je s nimi nicméně jedna obtíž – není zrovna jednoduché je dopravit do kůže, aby zde mohly účinně působit. Jedná se totiž o poměrně velké a zároveň hydrofilní molekuly, které potřebují speciální systém, jenž jim pomůže do kůže vstoupit. Vzhledem k tomu, že jsou hydrofilní, mají totiž problém prostoupit lipidovými prostory v okolí kožních buněk.

Technologie kosmetického dronu

Firma Medik8 proto vyvinula unikátní technologii doručení peptidů drony, která zajistí, že účinnost 30% roztoku s peptidy nesníží jeho problémy s absorpcí. Dronem naváděný peptid mědi je specificky cílen na fibroblasty, buňky zodpovědné za produkci bílkovin kolagenu a elastinu. Tento způsob napomáhá stimulovat produkci těchto dvou bílkovin, a pleť je díky tomu pružná a vyhlazená.

Cílí na všechny viditelné známky stárnutí pleti

Vysoce hydratující složení s obsahem 30% směsi peptidů s průkopnickým systémem absorpce cílí na všechny viditelné známky stárnutí pleti. Pleť je vyživená, obnovená a s mladistvým vzhledem.

4x účinek:

  • Hydratuje
  • Vyživuje
  • Obnovuje
  • Redukuje viditelné jemné rýhy a vrásky

Peptidy zpevňují a vyhlazují pleť

Peptidy, které vstupují pomocí unikátní technologie dronu až do kožních buněk, usnadňují vstup do pleti dalším peptidům a podporují jejich aktivitu. Díky Matrixylu 3000 produkují kožní buňky více kolagenu, Expression Line Peptide (Argirelox) zase snižuje kontrakce mimického svalstva, čímž minimalizuje vznik vrásek. Obojí vede ke zpevnění a vyhlazení pleti.

Proti vráskám z glykace

Glykace vzniká, když se v organismu začnou hromadit cukry, které jste zkonzumovali ve stravě. Ty se následně váží na tělesné bílkoviny, jako jsou kolagen a elastin, čímž utváří škodlivé A.G.E., produkty pokročilé glykace. Výsledkem je deformace kolagenu a zpomalená obnova kožních buněk. Kůže je pak povolená s viditelnými známkami stárnutí. LIQUID PEPTIDES obsahuje karnosin, který působí proti poškození pleti glykací. Brání totiž navázání cukrů na kolagen, který díky tomu zůstává soudržný a nepodléhá rozkladu. Výsledkem je redukce vrásek a nárůst elasticity pleti.

Dokonalá hydratace

Kyselina hyaluronová o různé molekulární hmotnosti hydratuje pleť, do níž přitahuje vláhu z okolního prostředí. Tím, že sérum obsahuje molekuly kyseliny hyaluronové o různé hmotnosti, dokáže prostoupit do hlubších vrstev pleti a zabránit transepidermální ztrátě vody.

Aktivní látky, co jinde nenajdete

Expression Line Peptide (Argirelox):
Redukuje mimické vrásky tím, že minimalizuje kontrakce mimického svalstva. Viditelně zlepšuje vzhled jemných rýh na pleti.

Kyselina hyaluronová o různé molekulární hmotnosti:
Podporuje hydrataci a zlepšuje elasticitu pleti, v níž dokáže zadržet obrovské množství vody.

Polyarginin & polylysin:
Látky zlepšující penetraci peptidů hlouběji do pleti, čímž zajišťují jejich rovnoměrnou distribuci a vysokou účinnost.

Matrixyl 3000:
Kombinace peptidů, které stimulují produkci kolagenu. Pleť je díky tomu zpevněná a její kontury mladistvě obnovené.

Peptid mědi s přesným cílením:
Několikakrokový systém penetrace peptidů zajistí vstřebání séra hluboko do epidermis, přesně do míst, kde je nejúčinnější a přináší nejlepší výsledky.

Biolin:
Prebiotikum obnovující přirozený mikrobiom pleti, dodává jí rozzářený a zdravý vzhled.

Karnosin:
Karnosin dokáže blokovat glykační proces a zabraňuje vzniku vrásek.

Matrixyl Synthe’6 (Palmitoyl Tripeptide-38):

Stimuluje 6 základních a hlavních složek kožního matrixu:

  1. Kolagen I – hlavní složka kožního extracelulární matrixu
  2. Kolagen III - vyrobený v počátečních stádiích hojení, před tvořením kolagenu I
  3. Kolagen IV – v procesu hojení
  4. Fibronektin - glykoprotein, který napomáhá při opravě tkáně (váže se na kolagen a tím spolu s dalšími složkami zabezpečuje funkci, pevnost a pružnost pleti
  5. Kyselina Hyaluronová – hojí a zaceluje rány, hydratuje a napomáhá elasticitě kůže
  6. Laminin-5 – glykoprotein, pod názvem kalinin, který řídí migraci kožních buněk.

Ranní a večerní nálož peptidů pro pokožku

  • Ráno a večer po čištění pleti vmasírujte sérum LIQUID PEPTIDES do pleti na obličeji, krku a dekoltu. Před aplikací hydratačního produktu nechejte dobře vstřebat.
  • Pro nejlepší účinek kombinujte ráno s denním hydratačním a ochranným krémem ADVANCED DAY TOTAL PROTECT a očním krémem ADVANCED DAY EYE PROTECT. Večer zařaďte sérum s vitamínem A CRYSTAL RETINAL 6 a následně hydratační krém ADVANCED NIGHT RESTORE.
  • Balení o obsahu 30 ml vydrží až 60 aplikací, při použití ráno a večer tedy vystačí na intenzivní měsíční kůru.
  • Pokud vrstvíte více produktů najednou, použijte jako první HYDR8 B5 – i 2x / den, následně LIQUID PEPTIDES. Vitamín C (C-Tetra) a vitamín A (retinol) vždy nanášejte až po LIQUID PEPTIDES.

Kombinujte bez omezení

  • LIQUID PEPTIDES můžete bez obav kombinovat se všemi produkty Medik8. V minulosti byla firma Medik8 opatrná na to, jaké aktivní látky spolu kombinuje. Nyní ale přišla na trh s poznatkem, že účinnost peptidů, které ve svých produktech využívá, nijak neovlivňuje jejich kombinace s kyselinkami, vitamínem C či vitamínem A.
  • Peptidy jsou dlouhé řetězce aminokyselin spojené peptidovými vazbami. Peptidy mohou být rozděleny na své základní aminokyseliny procesem zvaným hydrolýza, který odděluje peptidové řetězce, a ty tak ztrácí svoji funkci. Hydrolýza může být spuštěna například smícháním peptidů a kyselin, ale výhradně při velmi vysokých teplotách. Jedná se o složitý proces, protože peptidové vazby jsou poměrně silné a jejich rozbití vyžaduje hodně tepelné energie.
  • Proto je vysoce nepravděpodobné, že kyseliny v kosmetických produktech hydrolyzují peptidy při dotyku s kůží. Aby se vlákna roztrhla, potřebují vysokou teplotu (ve většině případů vyšší než 100 ° C) a dlouhou dobu být v kontaktu, aby vůbec zreagovaly. Jsme proto v bezpečí s vědomím, že naše kyseliny a peptidy fungují správně vždy, když je naneseme na kůži, a to i v kombinaci se séry, čistícími produkty a krémy.