Balíček Klíč k mládí

Key to Youth
Co je klíčem k mládí a mladistvě vypadající pleti bez vrásek a pigmentací? Podle Medik8 jsou to peptidy, a právě proto balíček Klíč k mládí obsahuje produkty, které jsou peptidy nabité. Společně se postarají o omlazení očního okolí, celého obličeje a dekoltu a jejich dokonalou hydrataci. Dodejte své pleti novou energii díky síle čistých peptidů a ušetřete 655 Kč, než kdybyste si produkty pořizovali samostatně. Potěší také krásné dárkové balení, které udělá radost každému.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Prodej toho produktu skončil.

Omlazení s peptidy

Balíček klíč k mládí je kolekcí, po které bude vaše pleť nádherně zářivá, zpevněná a viditelně omlazená. Produkty z této kolekce spolu vytvářejí vitální energii podporující tvorbu elastinu a kolagenu, které přispívají k vyhlazování jemných linií a vrásek na obličeji. Účinek je viditelný, pleť je obnovená a nádherně revitalizovaná.

Lifting a omlazení očního okolí Eyelift (10 ml)

Pro omlazení očního okolí volte jako první sérum Eyelift (10 ml). To má na pleť okamžitě po aplikaci viditelný liftingový efekt, kdy zpevňuje a vyhlazuje vrásky kolem očí. Eyelift reprezentuje neinjekční technologii pro vyplnění rýh a vrásek, navíc redukuje výskyt tmavých kruhů a otoků pod očima bez drastického přístupu. Díky obsahu unikátních peptidů omlazuje oční okolí a podporuje jeho celkovou regeneraci. Tím, že posiluje pojivové tkáně okolo očí, snižuje otoky očí, a zároveň zesvětluje i tmavé kruhy pod očima. S obsahem speciálních optických částic, které odráží sluneční světlo, utváří unikátní maskování přes stíny okolo očí, čím oční okolí zbavuje unaveného vzhledu.

Hydratace s peptidy Liquid Peptides (15 ml)

Druhým krokem péče je hydratace v podobě ultra-hydratační technologie kapalných peptidů Liquid Peptides (15 ml). Ty nejen, že pleť hydratují, ale také díky síle peptidů aktivně zpevňují a omlazují. Vysoce hydratující složení s obsahem 30% směsi peptidů s průkopnickým systémem absorpce cílí na všechny viditelné známky stárnutí pleti. Pleť je vyživená, obnovená a s mladistvým vzhledem. Peptidy, které vstupují pomocí unikátní technologie dronu až do kožních buněk, usnadňují vstup do pleti dalším peptidům a podporují jejich aktivitu. Díky Matrixylu 3000 produkují kožní buňky více kolagenu, Argirelox zase snižuje kontrakce mimického svalstva, čímž minimalizuje vznik vrásek. Obojí vede ke zpevnění a vyhlazení pleti. S pravidelnou aplikací dochází ke zpevnění pleti a vyhlazení jemných linek a vrásek.

Firewall: Antioxidace je základ (30 ml)

Závěr patří bezkonkurenční antioxidaci díky peptidům v produktu Firewall (30 ml). Pokud jde o omlazení pleti a prevenci jejího předčasného stárnutí, antioxidace je základ. Firewall, sérum nabité aktivními látkami, hydratuje, vyhlazuje vrásky, redukuje pigmentace a zlepšuje vzhled pleti poškozené slunečním zářením. Hlavní účinnou látkou je měďnatý chelát copper PCA, sérum je navíc obohacené o peptidy s anti-agingovým účinkem, jako je Matrixyl3000, a další super silné antioxidanty. S unikátním dvoukomorovým systémem si Firewall zachovává dlouhodobě účinnost, a pleť chrání před stárnutím, zatímco aktivně vyhlazuje vrásky a zpevňuje pleť.

 Balíček je inspirován pohádkou a vzpomínkami na dětství. Unikátní jsou také samotné balíčky, které jsou ručně vyráběné a jako leporelo vypráví příběh pohádky. Vypadají tak krásně a luxusně, že nebudete potřebovat ani balicí papír, a dokonce ani visačky. Na každém balíčku najdete totiž věnování od srdce, které stačí jen vyplnit.

Chcete se o jednotlivých produktech dozvědět více?

LIQUID PEPTIDES - Omlazení s peptidy LIQUID PEPTIDES - Omlazení s peptidy Sérum s peptidy LIQUID PEPTIDES proti vráskám omladí vaši pleť. Speciální technologie s 30% koktejlem peptidů se postará o redukci existujících vrásek a navíc zabrání jejich dalšímu formování. Vaše pleť bude jemná a vypnutá jako hedvábí! 1 650 Kč

COPPER PCA PEPTIDES COPPER PCA PEPTIDES Pokud jde o omlazení pleti a prevenci jejího předčasného stárnutí, antioxidace je základ. Její maximum vám poskytne energizující sérum proti vráskám COPPER PCA PEPTIDES, vítěz nezávislého testu antioxidačních produktů. Sérum nabité aktivními látkami hydratuje, vyhlazuje vrásky, redukuje pigmentace a zlepšuje vzhled pleti poškozené slunečním zářením. Pokud hledáte alternativu k vitamínu C, v séru COPPER PCA PEPTIDES jste ji právě našli. 1 950 Kč

Jaká je pohádka o klíčí k mládí?

Bylo nebylo, žil kdysi jeden otec, a ten měl dceru. Byla jeho jediným dítětem, kromě ní na světě neměl nikoho jiného. Jednoho večera se jeho dcera připravovala na výroční královský ples pořádaný, na který měla jít s přáteli, a moc se na něj těšila.  Již několik měsíců všichni užívali vitamín A, dceři však tento vitamín bohužel nesvědčil a způsobil jí podráždění pleti. Copak může jít takto na ples?  Naštěstí její otec věděl, co by pomohlo – kde to však hledat, věděla jen víla Mládí.  Vydal se tedy za vílou.  Jeho dcera přece musí na ten ples jít!  

Víla Mládí přebývala v temné jeskyni hluboko v horách.  Dala otci truhličku tak malou, že se vešla do kapsy. Byla však zamčena nerozbitným zámkem, který měl střežit přístup ke zdroji věčného mládí. Aby tu truhličku mohl otevřít, musel by se vydat do Země klíčů a najít tam správný klíč, jak mu řekla víla.  Otec okamžitě souhlasil. Jakmile vstoupil do té podivné země, viděl všude kolem sebe samé klíče, byly opravdu všude. Na cestách, na stěnách, na stromech... Kam jen oko dohlédlo, byly klíče.  Jak má ale zjistit, který je ten pravý?

Putoval po celé zemi a snažil se najít klíč, jímž by truhličku otevřel. Žádný z klíčů však nepasoval do zámku. Musel si pospíšit, čas rychle běžel, a pokud by to nestihl, jeho dcera by zmeškala ples, na který se tolik těšila.Otec se nakonec vrátil domů vyčerpaný a zklamaný, že nenašel správný klíč.  Jakmile hodiny odbily půlnoc, otec si najednou povšiml, že se truhlička rozzářila. To je ale zvláštní, říkal si. Pak se truhlička začala pomaloučku otevírat!  Tím pravým klíčem, který dokázal truhličku otevřít, byla celou tu dobu jeho láska k dceři!

Uvnitř truhly našel 2 peptidové lektvary. Jeden lektvar věčného mládí pro dceru a druhý pro sebe.  Dcera se vydala na ples a celá zářila štěstím a radostí.  Tam našla své přátele, s nimiž se radovala a tančila až do svítání.