Saypha VOLUME PLUS s lidokainem

Obnova a modelace kontur obličeje
Injekční výplně s kyselinou hyaluronovou Saypha VOLUME PLUS remodelují tvar obličeje a viditelně zpevní pleť. Dopřejte si největší možný lifting kyselinou hyaluronovou a dodejte svému obličeji mladistvý vzhled. Díky pomalejší enzymatické degradaci kyseliny hyaluronové navíc výsledek aplikace dlouhodobě přetrvává.
Celý popis
Prodej toho produktu skončil.

Žádoucí tvar obličeje

Vlivem stárnutí dochází k poklesu pokožky v obličeji. Výsledkem je, že tvář získává tvar trojúhelníku, tedy takový, kdy je nejširším místem obličeje oblast dolní čelisti. Obličej pak vypadá unaveně a projevuje se na něm stárnutí. S využitím injekčních výplní s kyselinou hyaluronovou Saypha VOLUME PLUS je však možné obnovit žádoucí tvar obličeje s širšími lícními kostmi a výraznou bradou, a docílit tak viditelného liftingu a omlazení pleti.

Injekční kyselina hyaluronová

  • Obnovuje a remodeluje kontury obličeje
  • Tvaruje kontury obličeje
  • Dodává v obličeji chybějí objem
  • Přináší výrazný lifting
  • Korekce nedostatku objemu ve střední části obličeje
  • Pro kosmetické a lékařské rekonstrukční účely, jako je obličejová lipoatrofie či morfologická asymetrie
  • Vyplňuje vpadlé jizvy

Na co je Saypha VOLUME PLUS určená?

  • Obnoví objem v oblasti lícních kostí a spánků, čímž remodeluje tvar obličeje

  • Remodeluje bradu
  • Lifting oblasti tváří

Co je to kyselina hyaluronová?

Kyselina hyaluronová je glykosaminglykan, přirozeně se vyskytující látka, která je důležitou součástí lidského těla. Díky své mimořádné schopnosti vázat na sebe velké množství vody (tisíckrát více, než je její vlastní váha), je důležitá pro udržení optimální hladiny vody v těle. Poměr kyseliny hyaluronové v pojivové tkáni a extracelulárním matrixu je určujícím faktorem pro napětí tkáně a tvaru orgánů a těla.

Dlouhodobý účinek kyseliny hyaluronové

Kyselina hyaluronová v organismu prochází procesem enzymatické degradace. Právě proto nejsou účinky injekčně aplikované kyseliny hyaluronové trvalé, postupem času dochází k jejich vymizení. In vitro testy enzymatické degradace prováděné společností Croma-Pharma nicméně prokazují, že Saypha VOLUME PLUS je mnohem stabilnější než konkurenční produkty. Díky rezistenci vůči enzymatické degradaci můžeme předpokládat déle trvající viditelné účinky aplikace, které se obvykle pohybují mezi 8 – 12 měsíci.

Bezpečné injekční výplně

Složení přípravku Saypha VOLUME PLUS v kombinaci s novou Croma-Pharma injekční stříkačkou ze skla prémiové kvality přináší přesné výsledky a hladkou a bezpečnou aplikaci. Tkáň je méně stresovaná, a tím je pacientovi zaručen vyšší komfort a výsledná spokojenost. Výplně s kyselinou hyaluronovou Saypha VOLUME PLUS se snadno integrují do okolní tkáně a současně poskytují dostatečnou strukturální podporu. Prokazují nejen dlouhotrvající výsledky, ale jsou také velmi dobře snášeny. Převážná většina nežádoucích účinků zaznamenaná během klinických studií, byla spojena se samotným ošetřením – např. reakce v místě vpichu, jako otok a bolest, které jsou typicky očekávatelné po ošetření výplňovými materiály.

Croma – odborníci na kyselinu hyaluronovou

Rakouská firma Croma-Pharma vyrábí produkty obsahující kyselinu hyaluronovou již více než 40 let. Jako experti na kyselinu hyaluronovou se zabývají neustálým a intenzivním výzkumem a optimalizací veškerých procesů, díky čemuž pracují s nejmodernějšími zařízeními se spolehlivými technologiemi, které zajišťují vysoký bezpečnostní profil výrobků Croma-Pharma. Skleněná stříkačka, nízká koncentrace BDDE i přísné bezpečnostní normy, to vše činí z výplní s kyselinou hyaluronovou Saypha oblíbenou volbu estetických lékařů.

Saypha VOLUME PLUS

  • HA: 25 mg/ml
  • Úroveň zesíťování 4/4
  • Lidokain: 0,3%
  • Saypha VOLUME PLUS je zdravotnický prostředek, žádejte jej proto u vyškoleného profesionála