Saypha FILLER

Výplň středně hlubokých vrásek
Injekční výplně s kyselinou hyaluronovou Saypha FILLER vyhlazují mírně až středně hluboké vrásky, vypínají vpadlé jizvy a obnovují kontury obličeje. Kyselina hyaluronová obnovuje hydrataci kůže, zlepšuje její vzhled a redukuje viditelné známky jejího stárnutí.
Celý popis
Prodej toho produktu skončil.

Výplně s kyselinou hyaluronovou

V některých případech topické přípravky nestačí a pokud opravdu chcete dlouhodobě a viditelně vyhladit vrásky a kožní záhyby, vypnout pleť a obnovit její pružnost a pevnost, je vhodné aplikovat injekčně výplňové materiály. Saypha FILLER obsahuje kyselinu hyaluronovou, která je látkou tělu vlastní, takže nehrozí vznik nežádoucích vedlejších účinků.  Kyselina hyaluronová se postupně v těle odbourává, takže efekt výplní je dočasný, zpravidla 8 - 12 měsíců.

Vyhladí vrásky na pleti

  • Odstranění mírně až středně hlubokých vrásek a kožních záhybů
  • Pro kosmetické a lékařské rekonstrukční účely, jako je obličejová lipoatrofie či morfologická asymetrie
  • Zjemnění jizev
  • Vypnutí obličeje a zvýraznění kontur obličeje

Na co je Saypha FILLER určena?

  • Vyhlazení čelních vrásek

  • Vyplnění nosolabiálních rýh

  • Vyhlazení marionetních vrásek

Nejjemnější kyselina hyaluronová od Saypha

Saypha FILLER je jemnější než ostatní výplně této značky a zajišťuje nejjednodušší rozptyl a jemné přechody v kůži. Tyto vlastnosti dělají ze Saypha FILLER optimální volbu pro ošetření mírných až středně hlubokých vrásek, nerovností a jizev.

Předvídatelné výsledky díky nejvyšší kvalitě a bezpečnosti

Vysoce molekulární kyselina hyaluronová neživočišného původu v unikátní kombinaci se spolehlivým výrobním procesem v rukách odborníků, kdy je použita  patentovaná technologie zesíťování s důkladným postupem následného čištění vedou k výjimečnému bezpečnostnímu profilu výplní Saypha FILLER.

Croma – odborníci na kyselinu hyaluronovou

Rakouská firma Croma-Pharma vyrábí produkty obsahující kyselinu hyaluronovou již více než 40 let. Jako experti na kyselinu hyaluronovou se zabývají neustálým a intenzivním výzkumem a optimalizací veškerých procesů, díky čemuž pracují s nejmodernějšími zařízeními se spolehlivými technologiemi, které zajišťují vysoký bezpečnostní profil výrobků Croma-Pharma. Skleněná stříkačka, nízká koncentrace BDDE i přísné bezpečnostní normy, to vše činí z výplní s kyselinou hyaluronovou Saypha oblíbenou volbu estetických lékařů.

Saypha FILLER

  • HA: 23 mg/ml
  • Úroveň zesíťování: 2/4
  • Saypha FILLER je zdravotnický prostředek, žádejte jej proto u vyškoleného profesionála