Velikost balení: 200 ml

Firming & Body Shaping Cream Endor

Zpevňující & tvarující krém na tělo
Vyrýsovaný pekáč buchet, svaly na stehnech a vytvarované bicepsy. Makáte v posilovně, ale dřina stále kvůli vrstvičce podkožního tuku není vidět tak, jak byste chtěli? Zpevňující & zeštíhlující krém Endor vám pomůže dosáhnout viditelných výsledků. Nebo vás zbaví madel lásky a špíčků rýsujících se na zádech nad podprsenkou, kterých se prostě cvičením a dietou ne a ne zbavit. Klinické studie potvrzují: ubydou až 2 centimetry během 56 dní.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Cena: 2 000 Kč
Skladem - ihned posíláme

Zhubněte a zpevněte povolenou kůži

Úprava jídelníčku a více pohybu pro zhubnutí a vypnutí pleti ne vždy stačí. Tělový Zpevňující & zeštíhlující krém Endor vám pomůže zbavit se nechtěných centimetrů a zpevnit problematické lokality díky nanočásticím zlata s oligomery kyseliny hyaluronové a dalším látkám, jako je Bacillus z modré mořské houby Dysidea etheria.

Kolagen, elastin a kyselina hyaluronová pro strukturu kůže

Aktivní látky v Zpevňujícím & zeštíhlujícím krému Endor působí v hlubších vrstvách kůže na nahromaděnou tukovou tkáň, kterou redukují. Navíc díky podpoře produkce kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové pleť zpevňují a vyhlazují. Kyselina hyaluronová je důležitou složkou dermis (škáry). Společně s kolagenem a elastinem jí i celé kůži poskytují strukturu, pevnost a pružnost. Buňky kůže produkují samy o sobě kolagen, elastin i kyselinu hyaluronovou, jejich syntéza se však s rostoucím věkem zpomaluje, každoročně zhruba o jedno procento. Výsledkem je úbytek hutnosti a oslabení dermis. V lokalitách, kde se hromadí tuková tkáň, jako je břicho, stehna či paže dochází k povolení pleti a rozvoji celulitidy.

Nanočástice zlata s oligomery kyseliny hyaluronové

Pro zpevnění kůže a redukci celulitidy v problémových lokalitách je proto třeba syntézu těchto tří důležitých složek navýšit. Po devíti letech výzkumu v oblasti onkologie a dermatologie, a následném pětiletém vývoji samotných nanočástic španělská firma ENDOR Technologies představila unikátní zlaté nanočástice, které působí jako vektory, obalené oligomery kyseliny hyaluronové prostřednictvím sirných můstků. Tyto nanočástice v epidermis aktivují receptory genu CD44, tím kožní buňky začnou produkovat více vlastní kyseliny hyaluronové, elastinu a kolagenu.

Zpevnění pleti a vyhlazení celulitidy

Receptory genu CD44 jsou klíčové pro regeneraci dermis, jejich aktivita je spjatá s produkcí kyseliny hyaluronové, kolagenu a elastinu, látek nezbytných pro obnovu kůže. Vedle toho působí na proliferaci (množení) buněk kůže a reguluje jejich migraci. S pravidelnou aplikací Zpevňujícího & zeštíhlujícího krému Endor dochází výraznému zpevnění pleti a obnovení jejích kontur, díky lipolytickým aktivním látkám se navíc snižuje objem tukové tkáně.

Hubnutí díky mořské houbě

Zpevňující & zeštíhlující krém Endor je z 15 % tvořen aktivními látkami. Nanočástice zlata působí v synergii s aktivní lipolytickou látkou – biotechnologicky získanou Bacillus specials pocházející z modré mořské houby Dysidea Etheria, která se přirozeně vyskytuje v oblasti Bermudských ostrovů. Ta stimuluje metabolismus tukových buněk, čímž vede k redukci tukové tkáně a zeštíhlení problematických oblastí. Vysoký obsah bambuckého másla pleti navíc poskytuje hloubkovou hydrataci.

Zeštíhlení potvrzuje klinická studie

Klinická studie potvrzuje pozitivní účinek aktivní lipolytické složky na redukci kožních záhybů, kontury břicha, kontury stehen, paží. Prokázaný úbytek tukové tkáně se pohyboval v rozmezí od 0,5 až do 2 cm během 56 dní používání díky uvolňování adiponektinu podkožními tukovými buňkami (adipocyty), urychlení metabolismu mitochonodrií ve svalových buňkách, navýšení syntézy citrátu a produkce ATP, což vše společně podporuje tvorbu odolnějšího svalových vláken typu I a snižuje expresi adipocytních genů. To vše vede k celkovému zlepšení vzhledu tělesné siluety.

Krém na zpevnění a zeštíhlení kůže, minimalizuje strie

Gold thioethylamino hyaluronic acid/ nanočástice zlata s oligomery kyseliny hyaluronové v 5% koncentraci:
Patentovaná nanotechnologie částic zlata, které na sebe vážou oligomery kyseliny hyaluronové.

Šťáva z listů Aloe vera:
Skvělá pro regeneraci, zjemnění a zlepšení stavu pleti.

Bambucké máslo:
Má výrazné hydratační účinky, takže je pleť po aplikaci hedvábná, jemná a vyživená.

Extrakt ze sóji:
Působí synergicky s dalšími aktivními látkami, kdy podporuje zpevnění a vyhlazení pleti.

Tokoferoly (vitamín E):
Vitamín E je silný antioxidant, který pleť chrání před poškozením volnými radikály, vedle toho navyšuje hydrataci pleti a podporuje její regeneraci.

Rostlinné steroly:
Hydratují a zpevňují pleť, kterou navíc chrání před oxidací.

5% lipolytická kyselina:
Aktivní lipolytická látka, která podporuje redukci tukové tkáně.

Glycerin:
Zvlhčující látka, která zajišťuje, aby byla pokožka hydratovaná a svěží.

Jojobový olej:
Jojobový olej patří mezi nejlepší konzervanty, a navíc mezi nejkvalitnější oleje vhodné pro pokožku. Hydratuje pleť, působí proti jejímu podráždění a redukuje jak suchost pleti, tak její popraskání a šupinky. Na kůži utváří jemnou olejovou vrstvu, která v ní dokáže zadržet vláhu. Podporuje regeneraci pleti, stimuluje syntézu kolagenu, posiluje krevní kapiláry, a tím napomáhá zachování mladistvě svěží a pevné pleti bez vrásek.

Olej z lískových oříšků:
Olej plný vitamínů a esenciálních mastných kyselin, který napomáhá ochraně kůže před poškozením slunečním zářením, podporuje produkci kolagenu a hydratuje pleť, jejíž ochrannou bariéru posiluje.

Další tělový krém nepotřebujete

  • Zpevňující & zeštíhlující krém Endor aplikujte na pokožku ráno a večer. Vmasírujte jej do pokožky krouživými pohyby a nechte vstřebat.
  • Díky tomu, že pečuje o pleť, není nutné aplikovat další tělový krém.
  • Obsah balení je 200 ml.