Velikost balení: 4 produkty

THE CSA EYE KIT

Sada na omlazení očního okolí

Zbavte se vrásek v očním okolí díky specializované péči v rámci filozofie CSA. Výhodný balíček TTHE CSA EYE KIT obsahuje vše, co potřebujete pro omlazení očního okolí – odličovač, oční séra s vitamínem A a vitamínem C, a samozřejmě denní oční krém proti vráskám. Osvěžte a rozzařte své oční okolí!

Celý popis
100% vegan100% vegan
Prodej toho produktu skončil.

THE CSA EYE KIT

Dopřejte i svému očnímu okolí protivráskovou filozofii CSA ve výhodném balíčku THE CSA EYE KIT, který obsahuje oční séra s vitamínem A a vitamínem C, k tomu oční krém s několikastupňovou úrovní ochrany pokožky, který brání jejímu stárnutí, a také třífázový micelární odličovač vhodný k odlíčení i voděodolného líčení.

Čtyři produkty v balíčku

THE CSA EYE KIT obsahuje čtyři základní produkty: micelární odličovač EYES & LIPS MICELLAR CLEANSE (30 ml), antioxidační sérum C-TETRA EYE (7 ml), denní oční krém ADVANCED DAY EYE PROTECT (15 ml) a noční retinolové oční sérum INTELLIGENT RETINOL EYE TR (7 ml).

EYES & LIPS MICELLAR CLEANSE (30 ml)

Osvěžující a pečující odličovač si poradí s dlouhodržícím i voděodolným očním make-upem. Jeho třífázový micelární systém zajistí odlíčení během několika sekund, kdy dojde k rozpuštění líčení i nečistot na kůži. Pro odlíčení není nutné drhnout pokožku, líčení jemně smývá vatový tamponek. Vnější fáze působí jako běžná micelární voda kombinující olejovou a vodní fázi, vnitřní fáze je olejový čistič. Protřepáním lahvičky se aktivují všechny tři fáze pro nejsnazší odlíčení a odstranění make-upu z pleti. Micelární voda zároveň hydratuje jemnou pleť v očním okolí. Neobsahuje syntetické parfemační látky, svoji příjemnou vůni získává z extraktů z heřmánku a chrpy.

EYES & LIPS MICELLAR CLEANSE EYES & LIPS MICELLAR CLEANSE Třífázový micelární systém EYES & LIPS MICELLAR CLEANSE odlíčí voděodolnou řasenku, vysoce pigmentovanou dekorativní kosmetiku i dlouhodržící make-up bez drhnutí či podráždění. Díky svému složení naopak zklidňuje oční okolí a vyživuje řasy. 480 Kč

C-TETRA EYE (7 ml)

Rozjasňující sérum s vitamínem C C-TETRA EYE revitalizuje a vyhladí jemnou oblast očního okolí. Sérum je 100% stabilní a hloubkově hydratuje, i tak je ale jeho složení dostatečně jemné i pro citlivou pokožku v okolí očí. Rychle se vstřebává a oblast pod očima zanechává osvěženou a plnou energie. Jeho příjemné citrusové aroma pozvedne smysly, a je díky tomu skvělým způsobem, jak odstartovat vaši ranní péči o pleť, zatímco působí preventivně proti předčasným známkám jejího stárnutí. Hlavní účinnou látkou je tetrahexyldecyl askorbát, super stabilní forma vitamínu C, která navyšuje hladinu antioxidantů v oblasti očního okolí. Vedle toho stimuluje produkci kolagenu v pleti, což vede k redukci jemných linek i vrásek kolem očí. Oční okolí je omlazené a rozjasněné.

C-TETRA EYE C-TETRA EYE Antioxidační sérum s obsahem lipidního vitamínu C a vitamínu E pro dokonalou péči a redukci vrásek okolo očí. Užijte si sílu klasického antioxidačního séra C-TETRA s koncentrací a účinkem přímo cíleným na oblast očního okolí. 720 Kč

ADVANCED DAY EYE PROTECT (15 ml)

Denní oční krém ADVANCED DAY EYE PROTECT přináší ochranu a výživu jemnému očnímu okolí. Působí preventivně proti vzniku viditelných známek stárnutí v okolí očí, které se formuje v důsledku vnějších poškození. Vedle toho hydratuje, snižuje otoky a zesvětluje tmavé kruhy pod očima. Výsledkem je zjemněné a omlazené oční okolí. ADVANCED DAY EYE PROTECT neobsahuje parfemační ltáky, rychle vstřebává a má nedráždivé složení. Oční okolí je vyživené a chráněné po celý den. S SPF 30 a 5* UVA ochranou nemusíte mít obavy ze škodlivých ultrafialových paprsků, které mají za následek předčasné stárnutí pleti. Lehký krém navíc chrání i před poškozením modrým zářením, rozjasňuje a hydratuje oční okolí.

ADVANCED DAY EYE PROTECT ADVANCED DAY EYE PROTECT Hydratační krém na jemnou oblast kolem očí, který zároveň redukuje vrásky a chrání jemnou kůži před slunečním, infračerveným a modrým zářením, stejně jako znečištěním a glykací. Vedle vrásek vás zbaví také otoků a kruhů pod očima. Víc vaše oční okolí nepotřebuje! 1 220 Kč

INTELLIGENT RETINOL EYE TR (7 ml)

Účinné noční oční sérum působí, zatímco vy spíte, a urychluje přirozený proces exfoliace pleti. Sérum bez obsahu parfemačních látek se rychle vstřebává do kůže, kterou zanechává hydratovanou a zjemněnou. Vedle vitamínu A obsahuje také silný antioxidant vitamín E pro lepší stabilitu, technologie postupného uvolňování zase minimalizuje podráždění. Sérum INTELLIGENT RETINOL EYE TR přináší viditelné výsledky, zároveň ale zůstává vůči pokožce jemné. Retinolové sérum je vždy nejdůležitějším krokem vaší večerní péče, díky němuž je oční okolí rozzářené a omlazené.

INTELLIGENT RETINOL EYE TR INTELLIGENT RETINOL EYE TR Zacilte svoji retinolovou péči přímo na oblast očí a zbavte se jemných rýh a vrásek v očním okolí s tímto sérem s obsahem 0,1% Retinolu. Mladistvý pohled a jiskra v oku, to je přece esence mládí! Bojíte si, že bude tento Retinol pro oční okolí příliš silný? Žádný strach, jeho speciální koncentrace je určena přímo pro citlivou pokožku. 720 Kč

Celodenní péče o oční okolí

Jak používat? Ráno po vyčištění pleti aplikujte do oblasti očního okolí sérum C-TETRA EYE, po jeho vstřebání pak naneste denní krém ADVANCED DAY EYE PROTECT. Večer odličte make-up s pomocí EYES & LIPS MICELLAR CLEANSE a naneste sérum INTELLIGENT RETINOL EYE TR.