Velikost balení: 60 kapslí

Beautiful Hair ANNA BRANDEJS

Doplňek stravy pro krásné vlasy

Pecka pro vaše vlasy je nyní ještě účinnější! Beautiful Hair ANNA BRANDEJS je nejoblíbenější doplněk stravy na vlasy z naší nabídky. Nyní jsme jeho složení vylepšili a přidali dalších 5 aktivních látek. Zastavte stárnutí vlasů, jejich vypadávání, a dokonce šedivění a získejte konečně krásné a zdravé vlasy, o kterých sníte – s Beautiful Hair ANNA BRANDEJS!

Celý popis
100% vegan100% vegan
Zvolte více kusů a ušetříte
Cena: 1 190 Kč
Skladem - ihned posíláme

Vlasy jsou korunou krásy, zachovat si jejich hustotu a zdravý vzhled nebývá jednoduché. Vlasy jsou velmi citlivé na výživovou nerovnováhu. Beautiful Hair ANNA BRANDEJS dodá vlasovým váčkům živiny důležité pro jejich výživu i ochranu před poškozením stresem, špatnou životosprávou či znečištěním. Světově unikátní složení doplňku stravy navrhla sama Anna Brandejs, aby zastavoval stárnutí vlasů, jejich vypadávání i šedivění. Látky v Beautiful Hair ANNA BRANDEJS mají dohromady až 77 schválených zdravotních tvrzení dle nařízení komise EU.

Živiny pro vaše vlasy

Řídké vlasy, jejich vypadávání či šednutí je často výsledkem dlouhodobého nedostatku klíčových živin. Vlasy se třepí, lámou, chybí jim objem. Na vině mohou být i faktory jako dědičné dispozice, poruchy štítné žlázy či stres, které nemůžeme vždy ovlivnit. Jedno ovšem pro své vlasy udělat můžete – dodejte jim přesně ty živiny, které pro své zdraví potřebují.

Kdo je Anna Brandejs? Kdo je Anna Brandejs? Nová značka doplňků stravy ANNA BRANDEJS nese jméno své zakladatelky.

Konečně zdravé vlasy

Neustále se snažíme naše doplňky stravy vyvíjet a posouvat dopředu, aby dosahovaly maximálních účinků. Doplněk stravy Beautiful Hair ANNA BRANDEJS se stal velmi rychle oblíbeným a žádaným produktem, přesto jsme se snažili jeho složení ještě vylepšit a nyní uvádíme na trh Beautiful Hair ANNA BRANDEJS doplněný o 5 látek, aby vaše vlasy byly ještě hezčí a zdravější!

K původním, už tak jedinečným složkám je přidána kopřiva dvoudomá a extrakt z přesličky rolní, vitaminy B5, B6 a vitamin A.

Kopřiva má příznivý vliv na růst vlasů a pomáhá k přirozenému lesku.

Přeslička podporuje růst vlasů, redukuje přílišné padání vlasů, posiluje a zabraňuje jejich lámání.

Vitamin B5 podporuje tvorbu červených krvinek a zvyšuje celkovou odolnost těla. Často je označován také jako vitamín krásy, protože je velmi důležitý pro zdraví kůže, vlasů a sliznic.

Vitamin B6 vykonává více než sto různých reakcí několikrát denně. Především účinkuje jako koenzym – látka, která pracuje v souladu s enzymy – k urychlení chemických reakcí v buňkách.

Vitamin A přispívá k udržení normálního stavu pokožky

Doplněk stravy Beautiful Hair ANNA BRANDEJS s nově s vylepšeným složením obsahuje ideální kombinaci vitaminů a živin, která přispívá k udržení zdraví vlasů. Krev bohatá na živiny dokáže dostatečně zásobit vlasové váčky a výsledkem jsou zdravé, pevné a dobře rostoucí vlasy.

Doplněk stravy pro krásné vlasy

  • Přispívá k udržení krásných a zdravých vlasů
  • Pomáhá lépe vyživovat vlasové folikuly
  • Přispívá k omezení vypadávání vlasů
  • Pomáhá zpomalit vznik šedin
  • Snadno doplníte chybějící živiny zodpovědné za špatný stav vlasů

Pro pevné nehty

Složení doplňku stravy Beautiful Hair ANNA BRANDEJS ale zdaleka nevyživuje jen vlasy, napomáhá také zpevnění třepivých a lámavých nehtů a celkově podporuje zdraví pleti.

Vitamíny, minerály a výtažky z rostlin, které vlasy potřebují

Omega 6 (pupalka dvouletá):
Pomáhá udržet zdravý vzhled vlasů a elasticitu kůže.

Lopuch větší (extrakt z kořene 4:1):
Přispívá k normálnímu stavu pokožky, normálnímu trávení, vylučování vody z organismu a normálnímu stavu kloubů a chrupavek.

Saw Palmetto (extrakt z plodů):
Standardizovaný výtažek s obsahem 85 – 95 % mastných kyselin inhibuje přeměnu testosteronu na dihydrotestosteron. Dihydrotestosteron je přitom zodpovědný za vypadávání vlasů, proto může saw palmetto napomáhat při prevenci padání vlasů. 

PABA:
Napomáhá udržet vlasy, nehty a pokožku v dobré kondici.

Vitamín C:
Antioxidant, který přispívá k udržení normální funkce imunitního systému, k normální tvorbě kolagenu pro správné fungování krevních cév a funkcí kostí a chrupavek, normální funkce kůže. Dále vitamín C přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, zvyšuje vstřebávání železa.

Zinek:
Přispívá ke správnému metabolismu sacharidů, mastných kyselin. Pomáhá podpořit dobrý stav kostí, vlasů, nehtů a kůže. Dále napomáhá správnému fungování imunitního systému. Pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem a pomáhá podpořit dobrý zrak.

Vitamín B3:
Pomáhá podpořit správnou činnost nervové soustavy, dobrý stav pokožky a sliznic, pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání a celkově pomáhá podpořit psychickou činnost organismu. Napomáhá správnému energetickému metabolismu.

Měď:
Příznivě působí na stav pojivových tkání, pomáhá udržovat správný energetický metabolismus v tkáních a buňkách. Pomáhá podpořit správnou pigmentaci vlasů a pokožky, působí na metabolismus železa v těle. Pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem.

Vitamín B2:
Pomáhá podpořit správnou činnost nervové soustavy, dobrý stav pokožky a sliznic, pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání a celkově podpořit psychickou činnost organismu. Napomáhá správnému energetickému metabolismu.

Biotin:
Přispívá ke zdraví sliznic, vlasů a pokožky, pomáhá podpořit správné fungování nervového systému, správný energetický metabolismus, metabolismus makroživin a správnou psychickou činnost.

Selen:
Pomáhá udržet zdravé vlasy a nehty, pomáhá podpořit fungování imunitního systému a správnou činnost štítné žlázy, pomáhá podpořit spermatogenezi.

Vitamin B5:
Podporuje tvorbu červených krvinek a zvyšuje celkovou odolnost těla. Často je označován také jako vitamín krásy, protože je velmi důležitý pro zdraví kůže, vlasů a sliznic.

Vitamin B6:

  • přispívá k normální syntéze cysteinu
  • přispívá k normálnímu energetickému metabolismu
  • přispívá k normální činnosti nervové soustavy
  • přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu
  • přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu
  • přispívá k normální psychické činnosti
  • přispívá k normální tvorbě červených krvinek
  • přispívá k normální funkci imunitního systému
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • přispívá k regulaci hormonální aktivity

Vitamin A:

  • přispívá k normálnímu metabolismu železa
  • přispívá k udržení normálního stavu sliznic
  • přispívá k udržení normálního stavu pokožky
  • přispívá k udržení normálního stavu zraku
  • přispívá k normální funkci imunitního systému
  • podílí se na procesu specializace buněk
Aktivní látkaMnožství v denní dávce
(2 tobolky)
% RHP
Omega-6 (pupalka dvouletá)250 mg*
Extrakt z přesličky rolní s obsahem 10% křemíku500 mg*
Extrakt z kopřivy dvoudomé (extrakt z listů 4:1)100 mg*
Lopuch větší (extrakt z kořeně 4:1)50 mg*
Saw palmetto (extrakt z plodů)50 mg*
PABA (kyselina para-aminobenzoová)50 mg*
Vitamín C (kyselina askorbová)45 mg56,26 
Zinek (glukonan zinečnatý)15 mg150 
Vitamín B3 (nikotinamid)8 mg50 
Měď (citran měďnatý)1 mg100 
Vitamín B2 (riboflavin)0,7 mg50 
Vitamín B7 (biotin)0,2 mg400 
Vitamín B580 mg1333,33%
Selen0,1 mg181,82 
Vitamín A1,2 mg150
Vitamín B66 mg428,57

 

*RHP (referenční hodnota příjmu) není stanovena

Doplněk stravy bez kompromisů

  • 100% VEGAN
  • Bez laktózy
  • Bez lepku
  • Bez cukru
  • Bez aspartamu

2 tobolky denně pro krásné vlasy

  • Pro krásné a zdravé vlasy užívejte 2 tobolky denně při jídle
  • Balení obsahuje 60 kapslí (hmotnost obsahu: 46 g).

Upozornění

Výrobek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. 

Beautiful Hair ANNA BRANDEJS Beautiful Hair ANNA BRANDEJS Pecka pro vaše vlasy je nyní ještě účinnější! Beautiful Hair ANNA BRANDEJS je nejoblíbenější doplněk stravy na vlasy z naší nabídky. Nyní jsme jeho složení vylepšili a přidali dalších 5 aktivních látek. Zastavte stárnutí vlasů, jejich vypadávání, a dokonce šedivění a získejte konečně krásné a zdravé vlasy, o kterých sníte – s Beautiful Hair ANNA BRANDEJS! 1 190 Kč