Velikost balení: 40 ml

MICELLAR MOUSSE (cestovní balení)

Čisticí a vyživující micelární pěna

Pne či štípe vaše pleť po odlíčení? S smývací micelární pěnou MICELLAR MOUSSE se vám to už nikdy nestane. Díky obsahu olivového oleje, extraktu z moringy olejodárné a glycerínu pleť hydratuje, zklidňuje, ale zároveň dokonale zbavuje nečistot i make-upu. Nyní v cestovním balení o objemu 40 ml.

Celý popis
100% vegan100% vegan
V těhotenství a při kojeníV těhotenství a při kojení
* Produkt neobsahuje aktivní látky, které by mohly být během těhotenství a při kojení potenciálně rizikové. Přesto doporučujeme používání produktu konzultovat s Vaším ošetřujícím lékařem.
Cena: 250 Kč
Skladem - ihned posíláme

Micelární voda? Kdepak, micelární pěna

Micelární vody zažívají v posledních letech boom. Jenže micelární voda není to samé jako micelární pěna! MICELLAR MOUSSE totiž posouvá koncept micelární vody o něco dále – její luxusní krémová textura odstraňuje z pleti make-up a nečistoty mnohem rychleji než běžné micelární vody či pěnové čističe pleti. A i když si poradí i s dlouho držícím make-upem, vůči pleti zůstává jemná.

Jemná, ale zároveň účinná

MICELLAR MOUSSE v sobě díky formě pěny spojuje to nejlepší z obou kosmetických produktů – její použití je rychlejší a snazší než běžných micelárních vod i pěnových čističů. Kombinuje v sobě jemnost bestselleru od firmy Medik8, čisticí pěny GENTLE CLEANSE, a odličovací sílu klasických micelárních vod.

Posiluje pleť díky olivovému oleji

Olivový olej se v MICELLAR MOUSSE vyskytuje enkapsulovaný v micelách, které jej uvolňují v momentě kontaktu s pletí, jejíž přirozenou ochrannou bariéru podporuje, obnovuje v ní obsah esenciálních lipidů a uzamyká v ní hydrataci.

Antioxidace pokožky

Extrakt z moringy olejodárné působí antioxidačně a pleť chrání před oxidačním stresem způsobeným znečištěním. Na pleti utváří ochranný film, který ji brání před potenciálně škodlivými částicemi v okolním prostředí.

Jak fungují micely?

Micela je koule, kterou tvoří drobné čisticí částice zvané tenzidy. Uvnitř micely je lipofilní prostředí, které na sebe snadno navazuje nečistoty, kožní maz nebo třeba make-up. Jak se na povrchu pleti utváří po kontaktu s vodou jemná pěna, tyto drobné čistící micely na sebe navazují v tucích rozpustné částice, jemně z kůže stahují make-up i další nečistoty. Micely na pleť navíc uvolňují vyživující olivový olej, který napomáhá rozložení i dlouho držícího make-upu a příjemně hydratuje pleť.

Detoxikace pro pokožku

Extrakt z moringy olejodárné působí jako magnet na nečistoty, které k sobě přitahuje a které lze tak z pleti snadno smýt. Glycerín ještě více podporuje hydrataci pleti, která je omytí touto pěnou bez obsahu sulfátů hloubkově pročištěná, osvěžená a zjemněná.

Pro životní prostředí i vaši peněženku

Odlíčení zvládnete bez vatových tamponků! Ročně jich tak s MICELLAR MOUSSE ušetříte až 1100, což je super nejen pro životní prostředí, ale i pro vaši peněženku. Vzhledem k tomu, že se obejdete bez tamponků, zlobit vás již nemusí ani zbytky vaty, které na pleti mnohdy zanechávají.

Bez nepříjemných pocitů pnutí

  • Snadno se rozprostírá po pleti, z níž odstraňuje make-up a další nečistoty
  • Rychlé, snadné a příjemné každodenní čištění
  • Pleť zanechá připravenou na další kroky péče
  • Vhodná i pro nejcitlivější pleť

Klinicky testováno!

  • 83 % dotazovaných potvrdilo, že MICELLAR MOUSSE odlíčí pleť rychleji než běžné micelární vody
  • 93 % dotazových je přesvědčených, že jejich pleť byla po omytí MICELLAR MOUSSE vyživená
  • 93 % dotazových považovalo svoji pleť po omytí MICELLAR MOUSSE hebkou a jemnou

Data pramení ze studie provedené na 30 osobách, které MICELLAR MOUSSE vyzkoušely.

Složení pro odlíčení i hydrataci

Olivový olej:
Snadno rozpouští nečistoty, které se na pleti nahromadí během dne, společně s make-upem. Navíc vyživuje kožní plášť a v pleti obnovuje obsah přirozených olejů.

Extrakt z moringy olejodárné:
Moringa olejodárná je přirozeně bohatá kyselinu olejovou, esenciální mastnou kyselinu známou pro své hydratační a pečující vlastnosti. Na pleti navíc utváří ochranný štít bránící jejímu poškození nečistotami z vnějšího prostředí.

Glycerín:
Hydratační látka, která se přirozeně vyskytuje v pleti. Posiluje ochrannou kožní bariéru a snižuje transepidermální ztrátu vody.

Ranní čištění a večerní odlíčení

  • Ráno a večer vmasírujte dvě až tři pumpičky MICELLAR MOUSSE na navlhčenou pleť a důkladně smyjte. Nejlepšího účinku dosáhnete, když Micellar Mousse použijete až po odlíčení dlouho držícího či voděodolného očního make-upu.
  • MICELLAR MOUSSE pro nejlepší účinek na pleť ráno kombinujte s denním ochranným anti-aging krémem ADVANCED DAY TOTAL PROTECT a očním ochranným denním krémem ADVANCED DAY EYE PROTECT. Večer MICELLAR MOUSSE doplňte nočním gelovým sérem CRYSTAL RETINAL 6 s obsahem retinaldehydu a hydratačním nočním krémem ADVANCED NIGHT RESTORE.
  • Cestovní balení má objem 40 ml.